Contents: Disputationis Publicae Theses 1. Theologica, 2. Iuridicae, 3. Medicae, 4. Metaphysicae, 5. Theologico-Physicae, 6. Ethicae, 7. Logicae, 8. Grammaticae, 9. Rhetoricae, 10. Ecclesiasticae, 11. Politicae, 12. Scholasticae, 13. Oeconomicae / ... In Schola Susatensi Sub Hermanni Nicephori Rectoris praesidio, A Johanne Jodoco Praetorio Adorpio-Waldecco Repondente Pro virili defendendae, Die [...] Iulii Anno 1625:


Note to user

Dear user,

In response to current developments in the web technology used by the Goobi viewer, the software no longer supports your browser.

Please use one of the following browsers to display this page correctly.

Thank you.